#358

Pirkanmaan Osuuskaupan edustajistovaalien äänestysaika lähestyy. Olen ehdolla numerolla 358 Tampereen äänestysalueella.

Arkisin häärin IT-nörttinä ja tiiminvetäjänä. Luonteeltani olen rauhallinen ja otan asioista mieluusti selvää. Näistä piirteistä on hyötyä myös luottamustoimissa – vuosien varrella olen toiminut muun muassa työsuojeluvaltuutettuna ja taloyhtiön hallituksessa. Kuulemma hoidan hommani tunnollisesti, joten tällaista osaamista olisi nyt tarjolla Pirkanmaan Osuuskaupan edustajistoon.

Olen aikanaan ollut useamman vuoden elintarvikeosastolla myyjänä. Sillä kokemuksella voin todeta, että kauppareissun ei pidä olla suoritus vaan mieleenjäävä kokemus. Siis kaikin puolin mukavaa ja kivaa.

Vaalien osalta pääteemani on kattava palveluverkosto Pirkanmaan joka kolkalla, olipa se sitten oman kylän kivijalkakauppa tai ruoan kotiinkuljetus joka torppaan. Myös laaja valikoima on tärkeätä, mutta siitä huolimatta edullisiakin tuotteita on valikoimasta löydyttävä.

Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajana pääset äänestämään joko kirjeitse tai sähköisesti. Äänestysaika on 25.3. – 6.4.2020 välisenä aikana ja ohjeet äänestystä varten saat postitse ennen äänestysajan alkua. Lisätietoja vaaleista löydät myös täältä.

Jos tykkäsit, muista kertoa kavereillesikin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *